artikkel

Her kan du se bilder fra Hestebente gården og hestene som bor her

artikkel

Etter en fantastisk helg på Fosen er resultatet en innkjørt Islandshest, en innridd Fullblods/Quarter-hest, en Fjording som ikke lenger biter og ei lita islandshoppe med eier som kommuniserer bedre. Det var også morro å se fremgangen i kroppsspråket til deltakerne. På søndagen var det en gjeng bestemte jenter som drev hestene rundt. Med en gang de tok presset av sprang hestene opp til de og fulgte etter som hunder. :) Jeg er veldig stolt av hele gjengen! Takk for en super og lærerik helg!

 

 

artikkel
artikkel
artikkel
artikkel

Victory, en 11 år gammel araber hingst. Victory er Astrid Moe's (se www.flammehuset.com) sitt store prosjekt. Målet er å kjøre han inn, så til våren kommer det bildet av Vitory med blå vogn bak seg. Følg med for nye bilder og oppdateringer.

artikkel

Lasting handler om å gjøre det å gå på hengeren til det naturlige og lette valget for hesten. Det å være ved hengeren og positiv mot den blir behagelig, mens det å rygge unna eller gå på siden av hengeren blir ubehagelig. Hesten finner fort ut at det beste stedet å være er inne i hengeren. Inne i hengeren kan man gjerne gjøre det ekstra behagelig med litt godt, gullerøtter eller kraftfor. Det er viktig at hesten kun får noe godt når den er helt inne med alle 4 føttene. :)

artikkel

Balder og Tintin er en artig gjeng som bor på Stadsbygd. Emma har hatt de en stund nå og begynner å få skikk på begge to. Balder er en robust fjording som liker å få viljen sin, og har funnet ut at han kan bruke hestekreftene sine til det. Tintin er en følsom fyr, araber / lynghest blanding. Han gjør det du ber han om for det meste. 

artikkel

Dette er bilder av Grapolini fra sommeren 08 og frem til nå. Alt bakkearbeidet har gjort han fin og proposjonert.