Nyhetsbrev Hestebente - Sommer 2011

Nyhetsbrev fra Hestebente for sommeren 2011

Hestebente har denne våren vært i California og møtt USA's beste horsemen på "Light Hands Horsemanship Clinique", blitt inspirert og lært utrolig mye. Det handlet om små signaler og western-dressur på lange tøyler. Utfyllende artikkel om kurset kommer på Hestebente.com

Sommerkurs! :)

Det er noen få ledige plasser på sommerkurs både uke 32 og 33. Sommerkurset er ei kursuke for deg som vil få bedre kommunikasjon og kontakt med hesten din, som har et eller flere problem du vil løse, eller som vil starte innridning, innkjøring eller andre ting med hesten din.

Du tar med deg tannbørsten og hesten og kommer til oppreid seng her på Stavholt. Kurset går fra mandag til fredag og har maks 8 deltakere per uke.

Du kan lese mer om sommerkurs her

 

Ridekurs for nygebynnere

Vi har denne våren kommet igang med ridekurs for nybegynnere. Det holdes annenhver tirsdag og har så langt vært en suksess. Dette er ikke noe tradisjonelt kurs, men et kurs med fokus på sikkerhet og trygghet. Kurset starter med teori og "join up" i rundpadokken. Det er kun 2-3 i hver gruppe. Det finnes et par ledige plasser på dette kurset. Ta kontakt for info.

 

En dag hos Hestebente

Hvis du har en utfordring du ønsker å få løst, eller bare vil ha litt hjelp med kommunikasjonen og forholdet med hesten din, kan du nå komme til Hestebente 1 dag og ha 3-4 treningsøkter i løpet av dagen. Tilbakemeldingene etter slike dager har vært veldig gode. Ta kontakt for å avtale dato.


Helgakurs i NHS

Er dere en gjeng som trenger litt påfyll og inspirasjon er det bare å ta kontakt for å se på mulighetene for et kurs der du bor.

 

HESTEBENTE ønsker hester og hesteeiere en riktig GOD og grønn sommer! 

Mvh

Bente og Wenche Fremo

tlf: 41540903

mail: info@hestebente.com