Wildfire - innkjøring

Wildfire er en 2 år gammel varmblodstraver. Han er høy, slank og grei. Han skal kjøres inn. Vi har jobbet med lave drag for å tøffe han opp litt på d som skjer bak han og som berører lårene.

 

Følg med videre under.

Wildfire - kul med vogna

Wildfire har kjørt en del inne i rundpadokken nå. Jeg venter på at han skal slippe vogna med blikket og senke hodet ytterligere. å kjøre 8 tall med vogna i sida er ikke noe problem. Tidligere når vogna berørte han i sida freaket han litt ut, men nå reagerer han ikke i d hele tatt.

Wildfire og vogna

Wildfire har nå jobbet med vogna i snart 2 uker. Han har hatt den på seg mange ganger, mens den har blitt flyttet frem og tilbake og laget lyd. Han er bundet fast når dette gjøres, slik at han ikek kommer seg noe sted hvis han blir redd. Til å begynne med ble han veldig stresset når vogna berørte han i siden. For hver økt vi har jobbet har han blitt bedre å bedre. Nå er han rolig og fin og bryr seg ikke lenger om det når vogna rører han i siden :) Nå er han klar for å spennes for i rundpadokken og øve på 8 tall :)

Dreneringsrør - Wildfire

Wildfire brukte litt tid på å synes d var ok å trekke et dreneringsrør i selen. Etter noen økter med jobbing kan han nå ha det både på inn ot utsiden og mellom føttene uten å reagere. Nå skal det jobbes videre med vogna. :)