Natural Horsemanship Rideleir Høstferien 2016 uke 41

Natural Horsemanship Rideleir uke 41, 10-14 oktober

Vi gjentar suksessen fra ifjor, med overnatting på gården slik det skal være på leir. Aldersgruppen er 10 - 15 og ride-erfaring: øvet - kan kontrollere hesten i alle gangarter på tur og ridebane.

Horsemanship rideleir er ei uke der du rir og jobber med hesten på en trygg og morro måte. Du tar med deg tannbørsten og kommer til Hestebente gården i Buvika 30 min utenfor Trondheim, for å lære hesten å kjenne og jobbe med den på dens premisser. Det blir sprang, dressur, tur ridning og med mer. Leiren er en rideleir, men vil også ha fokus på kunnskap om hesten, lederskap, kommunikasjon og kroppsspråk.

Leiren går fra mandag til fredag. Antall plasser er 8 per uke. Har du egen hest kan du selvfølgelig ta med den. Ellers stiller vi med rolige og trygge hester. Prisen er 4700,- og inkluderer kost og losji hele uken. Fasiliteter for ekstra matlaging og dusj/do er tilgjengelig for deltakerne hele døgnet.

Bindende påmelding til: rideleir@hestebente.com eller 41540903

Kursavgift faktureres etter påmelding og må være betalt før første dag den aktuelle uken. Kan også betales med kort eller kontant i starten av uka etter avtale.