Hestebente aktiviteter sommeren 2013

 Sommerkurs 

 

Sommerkurs for voksne og unge voksne 2013  er satt til uke 28 og 29.

 Vi gjentar suksessen fra ifjor! 

Sommerkurset er ei uke der du tar med deg hesten og tannbørsten og kommer til Hestebente gården i Buvika 30 min utenfor Trondheim, for å jobbe med akkurat det du har lyst til. Om du vil lære å ri uten noe, kun med halsring eller bare vil få bedre kommunikajson og forhold til din hest, spiller ingen rolle. Disse ukene er også en gylden mulighet til å starte innridning eller innkjøring av unghesten din. 

Dette er et kurs for voksne og unge voksne. Barn kommer evt sammen med foreldre.

Kurset fokuserer på kunnskap om hesten, lederskap, kommunikasjon og kroppsspråk.

Kurset går fra mandag til fredag (mulig å komme med hesten søndag og dra lørdag). Antall plasser med hest er 8, og ja, man kan også komme uten hest, låne hest eller være to om en hest.

4500,- er prisen for uken og inkluderer fôr (grovfôr) og opphold til hesten, samt en oppreid seng og et varmt måltid hver dag til eieren. Fasiliteter for matlaging og dusj/do er tilgjengelig for deltakerne hele døgnet.

Pris uten hest er 2600,- (inkl middag og overnatting).

Bindende påmelding til: kurs@hestebente.com eller 41540903

Natural Horsemanship Rideleir

 

Natural Horsemanship Rideleir uke 30 og 31 2013

Vi gjentar suksessen fra ifjor, med overnatting på gården, slik det skal være på leir. Aldersgruppen er 7 - 15 og ride-erfaring varierer. Nybegynnere er også velkomne. Deltakerne deles inn i grupper etter erfaring. 

Horsemanship rideleir er ei uke der du rir og jobber med hesten på en trygg og morro måte. Du tar med deg tannbørsten og kommer til Hestebente gården i Buvika 30 min utenfor Trondheim, for å lære hesten å kjenne og jobbe med den på dens premisser. vi begynner på bakken med grunnleggende kommunikasjon, og beveger oss så opp i salen. Det blir sprang, dressur, tur ridning og mye mye mer. Leiren er en rideleir, men vil også ha fokus på kunnskap om hesten, lederskap, kommunikasjon og kroppsspråk.

Leiren går fra mandag til fredag. Antall plasser er maks 10 per uke. Har du egen hest kan du selvfølgelig ta med den. Ellers stiller vi med rolige og trygge hester. Prisen er 4600,- og inkluderer kost og losji hele uken. Fasiliteter for ekstra matlaging og dusj/do er tilgjengelig for deltakerne hele døgnet.

Bindende påmelding til: rideleir@hestebente.com eller 41540903

 

 

Kurs med Svante Andersson

Om Svante:       Hjemmeside

Min målsättning och drivkraft är att hjälpa varje häst och ryttare att nå sin fulla potential. Att kommunicera med varandra på ett optimalt sätt och reda ut eventuella missförstånd. Med det som grund fortsätter vidareutbildningen till ett välbalanserat, framåt och säkert ekipage.

Jag ser fram emot att jobba med dig och din häst.

Svante Andersson

 

Fredagen bilr det teori, lørdag og søndag praktisk arbeid med hester og eiere.

Maks antall med deltakere med hest er 7. Kurset er nesten fullbooket for deltakere med hest. 

Pris er inkludert overnatting og middag på lørdagen.

 

Pris med hest: 3000,-

pris uten hest: 1200,-

Bindende påmelding til: kurs@hestebente.com eller 41540903 

Uka mellom kursene er det mulighet for private timer med Svante hos Hestebente 

 

Andre aktiviteter:

                                                                                   

Helgakurs

Hest i trening

En dag hos Hestebente

Hest på utegang

Stallplass