Sommeraktiviteter for barn og voksne hos Hestebente i 2017!

 

Sommerkurs 

 

Sommerkurs for voksne og unge voksne 2017  er satt til uke 28, 29 og 31.

 Vi gjentar suksessen fra ifjor! 

Sommerkurset er ei uke der du tar med deg hesten og tannbørsten og kommer til Hestebente gården i Buvika 30 min utenfor Trondheim, for å jobbe med akkurat det du har lyst til. Om du vil lære å ri uten noe, kun med halsring eller bare vil få bedre kommunikajson og forhold til din hest, spiller ingen rolle. Disse ukene er også en gylden mulighet til å starte innridning eller innkjøring av unghesten din. 

Dette er et kurs for voksne og unge voksne. Barn kommer evt sammen med foreldre.

Kurset fokuserer på kunnskap om hesten, lederskap, kommunikasjon og kroppsspråk.

Kurset går fra mandag til fredag (mulig å komme med hesten søndag og dra lørdag). Antall plasser med hest er 7, og ja, man kan også komme uten hest, låne hest eller være to om en hest.

4600,- er prisen for uken og inkluderer fôr (grovfôr) og opphold til hesten, samt en oppreid seng og et varmt måltid hver dag til eieren. Fasiliteter for matlaging og dusj/do er tilgjengelig for deltakerne hele døgnet.

Pris uten hest er 2600,- (inkl middag og overnatting).

Ledige plasser enda. 

Bindende påmelding til: kurs@hestebente.com eller 41540903

 

Natural Horsemanship Rideleir

 

Natural Horsemanship Rideleir uke 26, 27 og 30 2017

Uke 26 - Sprang og dressurleir

Uke 27 - Turleir

Uke 30 Nybynner og lett øvede. Her blir det både sprang, dressur og tur.  

Vi gjentar suksessen fra ifjor, med overnatting på gården, slik det skal være på leir. Aldersgruppen er 7 - 15 og ride-erfaring varierer. Nybegynnere er også velkomne. Deltakerne deles inn i grupper etter erfaring. 

Horsemanship rideleir er ei uke der du rir og jobber med hesten på en trygg og morro måte. Du tar med deg tannbørsten og kommer til Hestebente gården i Buvika 30 min utenfor Trondheim, for å lære hesten å kjenne og jobbe med den på dens premisser. vi begynner på bakken med grunnleggende kommunikasjon, og beveger oss så opp i salen. Det blir sprang, dressur, tur ridning og mye mye mer. Leiren er en rideleir, men vil også ha fokus på kunnskap om hesten, lederskap, kommunikasjon og kroppsspråk.

Leiren går fra mandag til fredag. Antall plasser er maks 8 per uke. Har du egen hest kan du selvfølgelig ta med den. Ellers stiller vi med rolige og trygge hester. Prisen er 4600,- og inkluderer kost og losji hele uken. Fasiliteter for ekstra matlaging og dusj/do er tilgjengelig for deltakerne hele døgnet.

Bindende påmelding til: rideleir@hestebente.com eller 41540903

 

To og firbeinte ønskes en strålende

sommer! :)

 

Klem Hestebente