Nyhetsbrev Hestebente September - MILLER

Hei alle sammen!

Det er fortsatt ledige plasser på seminar med Robert Miller både i Trondheim og Oslo.

Bestiller du og henviser til nyhetsbrevet får du 20% rabatt. (pris 790,-)

Her kommer en oppdatering og info om Miller-seminarene nå i september.

Den verdenskjente veterinæren og horsemanshipgrunleggeren Robert Miller kommer til Norge for å ha 2 dags-seminar. UNDERSTANDING HORSES

Robert Miller er kjent for sin teori om hestens atferd og atferdsmodifisering. Han forklarer ikke bare metodene men også HVORFOR metodene fungerer. Miller er en av de som videreutvikler horsemanshipen og tar den til et høyere nivå. Han er også primus motor bar Light Hands Horsemanship klinikkene som arrangeres i Santa Ynes Valley hver sommer. Dette er en samling med de beste horsemanship-trenerene i USA.

Når du går på et Miller-seminar får du ikke bare kunnskap om hesten, men han er også en opplevelse i seg selv! Etter et langt liv med dyr og som veterinær blant annet i dyrehage/dyrepark har Miller mange gode historier. Han er utrolig flink til å forklare og lett å forstå. Det er på grunn av Miller sine filmer at jeg er der jeg er idag og har lyktes så bra med hestetreningen. Informasjonen som Miller deler er essensiell for å ha et godt forhold til, forstå og lykkes med hesten din.

Seminaret er for alle hesteeiere og hesteelskere som ønsker mer kunnskap om hesten og dens tenktemåte. Dette er grunnleggende for alle disipliner og like aktuelt om du driver med sprang, dressur, kjøring eller western.

 

Den verdenskjente hestetreneren og horsemanship grunnleggeren Robert Miller kommer til Trondheim og Oslo i september for å ha seminar. Trondheim 11 september og Oslo 18 september.

Dette er en svært sjelden mulighet å høre Miller.

I Trondheim vil seminaret foregå på Nova Kurs og konferansesenter i midtbyen. Det vil starte kl 09.00 og vare til 18. 

Denne dagen er det kun teori. Tema er Natural horsemanship, hestens tenkemåte og adferd, problemløsning og tryggt hestehold. 

På søndagen, 12te, fra 10.00-16.00 arrangerer vi praksis, der vi viser noe av det Miller har pratet om. For eksempel, join up, lasting, entømstopp/nødbrems. Det vil ikke være mulighet å ha med egen hest denne helgen.  Praksisen foregår i en ridehall på Byneset i Trondheim, se veibeskrivelse under.

I trondheim er det kun 130 plasser.

Veibeskrivelse til praksisplass på søndagen:  

Følg riksvei 707 enten fra Klett eller fra Flakk, avhengig av hvor du kommer fra. Ta av til Graneggen, skilt ( til venstre hvis du kommer fra Klett eller til høyre fra Flakk)  og følg grusveien i 3 km (ikke ta noen avstikkere) og gården ligger på venstre hånd. Kjør til du ser ridebane og luftegårder ved veien.
 
 
I Oslo vil seminaret foregå på Blixland gård i Tomter, 30 min utenfor Oslo. Opplegget her blir det samme på lørdagen. Teori fra 08.30-16.00. Tema er hestens tenkemåte, adferd og trening av føll.

I Oslo er det kun 80 plasser.

For veibeskrivelse se WWW.BLIXLAND.NO

For å sikre deg din billett:

 

1. Sett inn 990,- på konto 97135742876 i Skandiabanken

 

Hestebente

Bente Fremo
pb 8829
7481 Trondheim
Iban: NO6197135742876
Swift/Bic:
DNBANOKK / SKIANOBB
 
2.  Send epost til miller@hestebente.com Skriv navn og om du deltar i Oslo eller Trondheim
 
Har du spørsmål?
tlf: 41540903
mail: info@hestebente.com

VEL MØTT! 

HESTEBENTE

www.hestebente.com