Prosjekter

Hester og Eiere under arbeid

Her kan du lese om de hestene jeg jobber med til enhver tid. Legg gjerne til kommentarer eller still spørsmål.
artikkel

 Her vil jeg skrive om de 3 Hannoveranerne som er hos Hestebente for trening og etterhvert salg. 

 

Mercedes 7 år 

Maradona 7 år

Maritsa 11 år

 Dina er ei 10 år gammel nordlandshoppe som er hos hestebente for tilridning og læring av noen skjenkler. Hun har lært lettere signaler og galoppskjenkel. 

Jarl er en 9 år gammel kaldblods travhest. Han er kjørt i mange år, men har aldri startet løp. Han er hos hestebente for å omskoleres til ridehest, for så å selges til et godt hjem.

artikkel

Lyn er en 1,5 år gammel kaldblodshingst. Han kommer fra samme eier som Samson, sørafor. Marianne har jobbet masse med Lyn før han kom til Hestebente. Han har vært med på tamp, jobbet i RP og er trygg på mennesker og nye situasjoner. Marianne sitt arbeid vil gjøre innkjøringen av Lyn til en drøm

Torvik er en 6 år gammel fjording. Marlene har gjort masse forarbeid med han og nå gjenstår å ha på vogna. Jobbinga med han i rundpadokken har vært utrolig. torvik er lett som sytråd og er helt med, helt til han ikke forstår, eller det blir tungt, da springer han motsatt vei. Jobbingen videre vil derfor foregå med bitt, slik at jeg har kontroll på hodet hans og at han ikke drar noen vei. Dyrlegen har nettopp vært her og raspet tenner, så nå er han klar for å jobeb videre.

Wildfire er en 2 år gammel varmblodstraver. Han er høy, slank og grei. Han skal kjøres inn. Vi har jobbet med lave drag for å tøffe han opp litt på d som skjer bak han og som berører lårene.

 

Følg med videre under.

artikkel

Tindra er ei 2 år gammel dølahoppe fra Spidsbergseter på Venabygdsfjellet. Hun er rolig og kald og brukte ikke lang tid på å venne seg til ny plass og nye venner hos Hestebente. Følg med under på innkjøringen.

Syndiker innhold